Werplek verhuur

BC & T Business Connection & Technology mag zich sinds enige tijd de trotse eigenaar noemen van het voormalige douanekantoor aan de grensovergang Heidenend (Tegelen-Kaldenkerken). Dit door ons fraai opgeknapte gebouw ligt pal op de grens. Het heeft zowel een Nederlands als een Duits adres. Dat opent ongekende perspectieven. U kunt bij ons nu uw eigen virtuele Duitse kantoor openen.

Wilt u klanten of relaties ontvangen op onze unieke locatie? Huur dan bij ons een kantoorruimte (voor één of meerdere dagen), een flexplek, een spreekkamer of een vergaderzaal.

Daarnaast bieden wij de volgende ondersteunende services:

Voor onder meer het snel afhandelen van retourzendingen van Duitse klanten, is het uitermate handig om over een Duits postadres te beschikken. Wij leveren u zo’n adres, tegen een zeer scherpe prijs.

U kunt daarnaast gebruik maken van onze uitgebreide telefoondiensten. In een mum van tijd krijgt u de beschikking over een Duits telefoonnummer, dat met uw lokale nummer doorgeschakeld kan worden. Wij zorgen desgewenst ook voor een professionele, Duitstalige telefoniste - om uw klantencontacten soepel te laten verlopen.

En onze service gaat nog verder… Wij helpen u met het aanvragen van een Duits bankrekeningnummer en het oprichten van uw Duitse B.V. (GmbH) of Unternehmergesellschaft (UG).