Over ons

Duitsland = booming business!

Duitsland is ons belangrijkste exportland. In 2016 voerden we voor bijna 100 miljard euro uit naar onze Oosterburen. Dat kan nog (veel) meer worden. De Duitse economie blijft gestaag groeien. Voor u als wakkere ondernemer biedt dit volop kansen.

Succes lijkt verzekerd, máár er zit een addertje onder het gras!

Omdat we directe buren zijn, zijn we geneigd te denken, dat we uit hetzelfde hout gesneden zijn. Niets is minder waar. We hebben zeker dingen gemeen, maar verschillen ook significant. Duitsers zijn bijvoorbeeld veel formeler, hechten zeer aan structuur en zijn (nog steeds) minder internationaal georiënteerd – ze doen het liefst zaken binnen de eigen landsgrenzen. Wilt u kans maken om Duitse klanten aan u te binden, dan moet u er op de eerste plaats voor zorgen dat er geen onnodige drempels opgeworpen worden. Door u aan hun zeden en gewoonten aan te passen en als het ware met één been in Duitsland te gaan staan.

BC & T helpt u daarbij…

met een Duits (post- en retour)adres, een Duits telefoonnummer, een Duits bankrekeningnummer, een Duits BV (GmbH), een Duitse website/webwinkel, een Duits kantoor/Duitse vergaderlocatie (op de grens!) en straks ook advisering door ervaringsdeskundigen, onder wie native marketingspecialisten.

Sjaak Janssen
BC & T Business Connection & Technology

Onderstaand vind u een aantal foto's die de functie van ons bedrijfspand over de jaren heen weergeeft.